horor 

STRAVA I UŽAS KOD GROBLJA U automobilu pronađeni mrtvi muškarac i žena. Suprug ubio suprugu pa sebe? "Sve sam dogovorio s pogrebnikom" 

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Na parkiralištu ispred mjesnog groblja u Viškovcima u osobnom su automobilu pronađene dvije mrtve osobe - muškarac i žena, potvrdila je u četvrtak osječko-baranjska policija.

"Operativno dežurstvo policijske postaje Đakova zaprimilo je u 11,20 sati telefonsku dojavu da se u Viškovcima, pokraj Đakova, na parkiralištu ispred mjesnog groblja, u osobnom automobilu, nalaze dvije mrtve osobe - muškarac i žena", potvrdio je glasnogovornik osječko-baranjske policije Zoran Kon.

Očevid je u tijeku te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje na utvrđivanju svih činjenica događaja.  

Antun G. (62) u četvrtak prijepodne hicem iz pištolja izvršio je samoubojstvo u svom osobnom automobilu parkiranom ispred groblja u Viškovcima kod Đakova, dok je pokraj njega na suvozačkom mjestu već ležalo beživotno tijelo njegove godinu dana starije supruge Ane, koju je, sumnja se, upravo Antun prethodno usmrtio također hicem iz pištolja, piše Jutarnji list

Istraživanje bi trebalo otkriti i kada je točno i gdje usmrćena Ana, jer ako se može suditi prema izjavama koje smo dobili od ljudi iz Antunovog obiteljskog okruženja Anino je tijelo u trenutku kada se otkrilo da se Antun ubio već bilo "hladno i ukočeno".

Kako smo, naime, doznali iz kruga Antunove obitelji, on je u četvrtak prijepodne telefonom zvao više članova svoje obitelji, među kojima i svoga strica te brata koji živi u nedalekoj Koritni. Brata nije dobio, a sa stricem je razgovarao i pri tome mu je nekoliko puta rekao da će se ubiti.

- Nitko tome nije pridavao veliku pozornost, jer je i ranije znao prijetiti da će se ubiti - kaže nam član Antunove obitelji. Na kraju je dobio i bratovog zeta, koji se odazvao njegovom pozivu i došao u Viškovce te se našao s Antunom na parkiralištu ispred groblja koje se nalazi na glavnoj cesti koja prolazi kroz Viškovce.

- Govorio je bratovom zetu da će se ubiti, a ovaj je vidio i da ima pištolj, pa mu je govorio: „Čiča, što pričaš gluposti. Kakvu ubijanje, ajde daj mi pištolj, ne pravi sranja.” No, Antun ga nije htio poslušati. Mladić je vidio da je strina na suvozačkom mjestu i htio je s njom popričati, a lice joj je bilo pokriveno. Antun mu je rekao: „Strina spava!”. Onda mu je kazao kako je on sve dogovorio s pogrebnikom u Đakovu za lijes te mu rekao da ode kod njega to preuzeti. U jednom trenutku zamolio je bratovog zeta da ode za njega nešto u Đakovo i ovaj je na kratko otišao, a kada se vratio vidio je njegovo beživotno tijelo na vozačkom mjestu. Tada je otišao s druge strane i otkrio strinu te vidio da je ona isto mrtva, hladna i ukočena. Tko zna kad je on nju i gdje ubio - ispričao nam je član Antunove obitelji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater