SLOVENIJA

STRAŠNO: SIN ŠEST GODINA SKRIVAO TIJELO MAJKE i dizao njenu mirovinu

| Autor: Hina
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Slovenska policija pritvorila je 67-godišnjaka koji je više godina tajio smrt majke i podizao njenu mirovinu, a  njeno je tijelo pronađeno je u jednom stanu na području Ljubljane nakon što je njen nestanak policiji prijavila ostala rodbina.

Policijska uprava Ljubljana navodi da je krajem prošlog tjedna rodbina nestale  97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je  67-godišnji muškarac, navodno sin koji koji je zadužen za njenu skrb, onemogućavao sve  kontakte, prenose u ponedjeljak slovenski mediji.

Daljnjim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla tijelo tražene osobe. Smrt je po do sada poznatim podacima nastupila prije više godina, a uzrok smrti još nije poznat, navode kriminalisti.

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je ona živa, a budući da je imao punomoć podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji.

Iz policije su, ne potvrđujući identitet uhićenog, naveli da se sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti i utvrđivanjem okolnosti događaja, o čemu će biti obaviješteno nadležno državno tužiteljstvo, naveli su u policijskoj upravi Ljubljana.

Kako navodi televizijska postaja POP-TV, neslužbeno se doznaje da je sin mrtvo tijelo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio kako ona s njima ne želi komunicirati, a u međuvremenu je redovno podizao njenu mirovinu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater