ZAGREB

PUCNJAVA NAKON MASOVNE TUČNJAVE: Jedan "potegao" iz pištolja, a drugi iz automatskog oružja

| Autor: Hina
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Zagrebačka policija prijavila je 21-godišnjaka i 25-godišnjaka koji su u petak navečer u zagrebačkoj Trnavi pucali jedan na drugoga nakon tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba.

Policija je precizirala da je u petak oko 20,50 sati na križanju Resničkog i Baošičkog puta izbila svađa, a potom i fizički sukob, između 21-godišnjaka, 31-godišnjaka, 22-godišnjaka i još dvije zasad nepoznate osobe s jedne strane te 25-godišnjaka, 30-godišnjaka, 26-godišnjaka i 31-godišnjaka te također još dvoje nepoznatih s druge strane.

U jednom trenutku je 21-godišnjak ispalio nekoliko hitaca iz pištolja prema 25-godišnjaku i njegovom društvu pri čemu je oštećen njihov audi, a 25-godišnjak je uzvratio paljbu iz automatskog oružja, a pri čemu im je oštetio opel astru.   

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je predan je pritvorskom nadzorniku dok će 25-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku nakon otpuštanja s liječenja na kojem se nalazi uslijed ozljeda nastalih u tučnjavi, a kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater