SISAK

PU sisačko-moslavačka: Prijetnja bez oružja i eksploziva

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Maja Blažević u petak je predvečer  u vezi s nemilim događajem u Strukovnoj školi rekla da mlađi muskarac koji je prijetio bombom kod sebe nije imao nikakvo oružje ni naprave kojima bi mogao usmrtiti ili ozlijediti ljude.  

"Danas oko 12.15 sati, policija je zaprimila dojavu da je u Strukovnu školu u Sisku pristupila mlađa muška osoba, koja je kod sebe navodno posjedovala bombu, rekla je Blažević. Dodala je kako je uobičajeno da u takvim situacijama policija odmah pristupa provjerama navoda i dojave kao i da je ispraznila zgradu.

 "Na mjestu događaja angažirana je i Interventna policija. Nakon sat vremena on je uhićen uz primjenu sredstava policije i dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako kod sebe nije posjedovao nikakvo oružje niti naprave kojima bi mogao ozlijediti ili usmrtiti ljude, rekla je Blažević.

Iako policija nije priopćila osobne podatke uhićenog, neslužbeno se doznaje kako je riječ o Siniši Šipušu iz Siska, djetetu poginulog hrvatskog branitelja, koji je djelo navodno počinio u trenutku duševne rastrojenosti.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater