VARAŽDIN

Požar sa smrtno stradalom osobom u Varaždinu vjerojatno od žara cigarete

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Požar u kojem je u petak u Varaždinu, u Ulici Vjekoslava Špinčića smrtno stradao 66-godišnji muškarac, najvjerojatnije je izazvan žarom s opuška cigarete, izvijestila je u subotu varaždinska Policijska uprava.

Požar je izbio jučer između 15 i 15,30 sati u stambenoj zgradi u Ulici Vjekoslava Špinčića u Varaždinu, a smrtno je stradao 66-godišnji vlasnik stana.

Policija je zaprimila dojavu Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Varaždina da postupaju po dojavi građanina kako iz jednog stana u zgradi izlazi dim. Vatrogasci su otvorili nezaključana vrata i ušli u zadimljeni stan, gdje su u jednoj od prostorija pronašli 66-godišnjaka.

Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je pokušala reanimaciju nesretnog muškarca, no u 16,10 sati je proglašena smrt. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom, kaže policija.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izazvan djelovanjem žara opuška cigarete, zbog čega je došlo do zapaljenja kreveta, priopćili su iz PU varaždinske.

U požaru je djelomično izgorio krevet, dok je uslijed djelovanja topline došlo do pucanja žbuke na zidu, pucanja prozorskog stakla i deformacija obloga PVC prozora. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of