RIJEKA

Policija istražuje smrt djevojke na Malom Lošinju, priveden mogući ubojica

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Policija na Malom Lošinju istražuje smrt 16-godišnje djevojke, a zbog sumnje da je riječ o ubojstvu u policiju je priveden muškarac, dok za još jednim tragaju.

Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar izjavio je da je dojava o teškom ozljeđivanju djevojke policiji stigla u 6.20 sati. Unatoč brzoj reakciji hitne medicinske pomoći i pokušajima reanimacije, djevojka je preminula, kazao je Dizdar.

Izvijestio je da je u prostore policije priveden jedan mogući počinitelj ubojstva, dok se za drugim traga.

Očevid vodi zamjenica Županijske državne odvjetnice u Rijeci, a u njemu sudjeluje i krim policija te ekipa za očevide. Detalji tog događaja zbog toga za sada nisu dostupni, istaknuo je Dizdar.

Pozivajući se na neslužbene izvore mediji su objavili da je ubojica ušao u kuću u kojoj je bila djevojka sa svojom majkom. Ubojica je navodno krenuo na majku, a djevojka je ustala u njenu obranu. Navodno se radi o njihovom susjedu i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubojičin motiv.

Iz srednje škole Ambroza Haračića, potvrdili su za N1 da je preminula djevojka bila njihova učenica. "Situacija u školi je jako tužna", kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja priopćilo je da će zbog nesretnog događaja hitno organizirati dolazak kriznog tima u Mali Lošinj.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater