SLAVONSKI BROD

Nova Gradiška: Teretnjakom udario i teško ozlijedio petogodišnjaka, pokušao pobjeći

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U novogradiškoj bolnici pruža se pomoć petogodišnjem dječaku koji je u petak teško ozlijeđen nakon što je na njega uz rub ceste teretnim automobilom naletio 69-godišnjak i nastavio voziti ne pruživši pomoć dječaku, no policija ga je pronašla i kazneno prijavila. 

Iz brodsko-posavske policije priopćili su da se nesreća dogodila oko 11.50 sati u Kovačevcu kod Nove Gradiške, dakle u naseljenom mjestu kojim je 69-godišnjak teretni automobil bosansko-hercegovačkih registracija vozio deset kilometara na sat brže nego je propisano (50 km/h).

Tada je teretnjakom pokušao zaobići dječaka koji je uz rub ceste, odnosno po travnatoj bankini, hodao sa članom obitelji, ne vodeći računa o položaju djeteta i brzini kojom se kretao.

Pritom je udario u dječaka koji je odbačen na kolni ulaz te potom napustio mjesto nesreće ne pruživši pomoć ozlijeđenom djetetu, no policija ga je ubrzo pronašla i vratila na mjesto događaja.

Teško ozlijeđenom petogodišnjaku liječnička pomoć pružena je u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Brodsko-posavska policija 69-godišnjeg vozača kazneno prijavljuje zbog nepružanja pomoći i izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum