RIJEKA

Napali blisku ženu, tukli je, skinuli do gola i vozili u prtljažniku automobila

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U istražnom zatvoru zadržani su 43-godišnjak i 65-godišnjakinja osumnjičeni da su napali njima blisku ženu, tukli je, ponižavali, skinuli do gola i vozili u prtljažniku automobila dok ih policija nije zaustavila.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci je temeljem prijedloga državnog odvjetništva je odlučio dvojac zadrži u istražnom zatvoru sljedećih mjesec dana kako na slobodi ne bi utjecali svjedoke i ponovili nedjelo. 

Terete ih za kažnjiva djela protupravnog oduzimanja slobode, tjelesne ozljede i nasilja u obitelji. Muškarac je osumnjičen i za teško kažnjivo djelo protiv spolne slobode, a 65-godišnjakinja zbog prijetnje. 

Tužiteljstvo sumnja da su početkom srpnja na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im 42-godišnju ženu. Fizički su je napali, vrijeđali pogrdnim nazivima, strgali s nje svu odjeću i pritom ju više puta udarili nanijevši joj tjelesne ozljede. Prijetili su se daljnjim fizičkim nasiljem te da će objaviti fotografije njezinog golog tijela, a muškarac je nad njom počinio "kažnjivo djelo protiv spolne slobode".

 Silom su je ugurali u prtljažnik automobila te je voziili kraće vrijeme, dok ih nije zaustavila policija, stoji u priopćenju županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

 Zabranjeno im je i približavanje žrtvi te uspostavljanje veze s njom ili svjedokom, doznaje se.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of