SPLIT

Napadač iz svadbe u Imotskom završio u istražnom zatvoru

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


?Mladić (20) koji je na svadbi u Imotskom fizički napao muškarca (27), koji je teško ozlijeđen i liječnici mu se bore za život, završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog kaznenog djela? osobito teške tjelesne ozljede.?

Liječnici u KBC Split bore se za život 27-godišnjaka koji ima teške ozljede mozga i priključen je na respirator.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu u subotu je, nakon prvog ispitivanja osumnjičenika,? donijelo rješenje o provođenju istrage protiv ?20- godišnjaka kojeg se sumnjiči da je u petak oko 19 sati tijekom svadbe u Imotskom, na kojoj je bio gost sa djevojkom,? došao u konflikt sa 27- godišnjakom. 

Sve je započelo nakon što je 27- godišnjak dobacivao njegovoj djevojci i nastavio iako mu je ?20- godišnjak rekao da se odmakne? nakon čega se počeo naguravati s?a starijim muškarcem, te ga udario lijevom nogom u ?glavu.

Muškarac (27) je od udarca pao na tlo udarivši glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga koje su po život opasne. 

 Nakon što mu je zadao udarac, 20- godišnjak je pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Općinsko državno odvjetništvo ?je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela predložilo određivanje istražnog zatvora protiv ?20- godišnjaka, te je sudac istrage prihvatio prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini