DRUGI DAN PRIJAVILI

Ista obitelj dva dana zaredom pokradena na istom kupalištu. Lopov im ukrao ČETIRI MOBITELA, PUNJAČ, NAOČALE, NOVAC, KARTICE, TENISICE...

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Policija je osumnjičila 21-godišnjaka da je na Foginovom kupalištu u Karlovcu dva dana zaredom potkradao zagrebačku obitelj, a na meti su mu se, uz gotovinu i bankarske kartice našli čak i dioptrijske naočale.

Trete ga da je obitelji ukrao četiri mobitela, punjač, naočale, tenisice, dokumente, bankovne kartice i novac, oštetivši je za više od 14 tisuća kuna.

Jedna od žrtava rekla je da su njezinoj obitelji dva dana zaredom na Foginovom kupalištu ukrali stvari.

"Kada smo se u petak vratili iz vode, vidjeli smo da nedostaju dva mobitela, a u maski jednog, onog koji pripada djevojci moga unuka, su bile bankovna kartica i osobna iskaznica. Unuku su ukrali dioptrijske naočale sa zlatnim okvirom", ispričala je Gluščić.

Dan kasnije na istom kupalištu primijetili su da nema muževljeve torbice s osobnim stvarima, mobitela, dok su unuku ukradene i tenisice.

Slučaj su prijavili policiji koja je osumnjičila 21-godišnjaka za dvije krađe te će ga prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu uz posebno izvješće.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of