SPLIT

Brzina uzrok pada automobila na Poljudu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Prevelika brzina uzrok je nesreće u kojoj su u srijedu navečer teško ozlijeđena dvojica dječaka od 14 i 15 godina te 41-godišnjak kada je automobil probio ogradu šetnice i s visine od 11 metara pao pred stadion na splitskom Poljudu.

Zamjenica općinske državne odvjetnice? u četvrtak je završila očevid i naložila "daljnje radnje" u tom slučaju, objavilo je državno odvjetništvo?. 

Na očevidu su bili policajci i stalni sudski vještak za promet?, a prema do sada prikupljenim podacima utvrđeno je da automobil uslijed neprilagođene brzine izletjelo sa stadionske šetnice Poljud te udarilo u zgradu i pao s visine od oko 11 metara, završivši na krovu?.

?"?U vozilu su bile tri muške osobe pri čemu postoji sumnja da su dvije bile malodobne. Još nije pouzdano utvrđeno tko je od njih troje upravljao vozilom, a u nesreći su svi zadobili teške tjelesne ozljede", navode u priopćenju.? 

Dodaju da je naloženo izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, briseva sa unutarnjih dijelova vozila, svih kontaktnih tragova, mobitela, snimki nadzornih kamera te izrada prometno-tehničkog vještačenja.

Nakon toga će "u suradnji s policijskim službenicima nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće?", navode u državnom odvjetništvu?.

Kako su danas izvijestili iz bolnice, 15-godišnjak i 41-godišnjak su životno ugroženi, dok je 14-godišnjak stabilnije.?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum