SPLIT

NEVJEROJATNO: Baka osumnjičena da je uz pomoć policajke organizirala otmicu unuke

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Sedam osoba, među kojima i jednu policajku, splitska policija uhitila je zbog protupravnog oduzimanja slobode na štetu tri žene, a navodno je sve organizirala 71-godišnja baka koja je na taj način htjela zaplašiti 19-godišnju unuku jer je otišla od kuće.

Policija je u petak izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad više osoba u dobi od 21, 22, 24, 25, 44, 61 i 71 godine, od kojih je 44-godišnjakinja policijska službenica.

Sumnjiče ih se da su počinili kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode na štetu dvije 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinje i 32-godišnjakinje, a sve se dogodilo prvog dana veljače na splitskom području.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 71-godišnjakinja zatražila i angažirala odnosno potakla 24-godišnjakinju da 19-godišnjakinju zaplaši zbog njenog odlaska od kuće. Tada je 24-godišnjakinja angažirala ostale osumnjičene da joj pomognu te su ih po prethodnom dogovoru protivno njihovoj volji odveli iz stana u Splitu i vozilom odvezli na šire solinsko područje gdje su ih ostavili", izvijestila je policija.

U konačnici nitko nije ozlijeđen, a protiv osumnjičenih su podnesene odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u splitskoj policiji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini