KAKAV ULOV

Zaplijenjeno više od 6 kilograma amfetamina, kilogram i 475,2 grama hašiša, kokain, heroin, LSD…

| Autor: Hina
(Foto: PU splitsko-dalmatinska)

(Foto: PU splitsko-dalmatinska)


Više od šest kilograma amfetamina te kilogram hašiša, kokaina i heroina pronašla je splitska policija kod mladića (24) te uhitila još i muškarca (46), koji su zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama predani pritvorskom nadzorniku, doznaje se u četvrtak u policiji.

Policija je uz sudski nalog pretražila dom i druge prostorije na području Solina koje koristi 24-godišnjak te je pronašla i oduzela šest kilograma i 789,5 grama amfetamina, kilogram i 475,2 grama hašiša, 39,6 grama kokaina, 135 grama heroina, 46 grama MDMA, 23 sličice LSD, 531 gram nepoznate praškaste materije i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

U policiji dodaju da je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja da je 46-godišnjak 17. lipnja na području Solina posredovao pri kupnji droge od 24-godišnjaka za 40- godišnjaka, koji je tog dana preminuo na području Slatina, a utvrđeno je kako je neposredno prije nego li mu je pozlio konzumirao drogu i u stanu je pronađena manja količina kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da su 24-godišnjak i 46-godišnjak ostvarili obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter