prometna nesreća

U sudaru na A1 tri osobe ozlijeđene, po jednu sletio helikopter

| Autor: Hina
(Foto: HAC/HRT)

(Foto: HAC/HRT)


U sudaru dva automobila u srijedu popodne na A1, nedaleko odmorišta Sitno, tri su osobe ozlijeđene, doznaje se u splitskoj policiji i KBC-u, a iz HAK-a su izvijestili da je zbog prometnih nesreća kolona na A1 bila duga i 10 kilometara.

Policija je potvrdila da se prometna nesreća dogodila oko 14 sati na autocesti A1, u blizini odmorišta Sitno gdje su se sudarila dva osobna vozila. Zbog te je prometne nesreće autocesta A1 u smjeru Splita zatvorena od Vrpolja do Prgometa, dok se u smjeru Zagreba vozilo uz ograničenje brzine.

Na mjestu će se događaja obaviti očevid koji bi trebao pokazati zbog čega je došlo do sudara dvaju vozila.

Iz Hrvatskih autocesta su priopćili da je dvije osobe koje su nastradale u prometnoj nesreći kod odmorišta Sitno zbrinula HMP i odvezla u bolnicu, a po jednu osobu je sletio helikopter HMP. 

"Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 čvor Danilo (Vrpolje) – čvor Prgomet u smjeru Dubrovnika. Promet se vodi obilaznim pravcem. Vozila koja su ostala iza prometne nesreće polukružno se okreću na kolnik u smjeru Zagreba", navode iz Hrvatskih autocesta.

HAK je izvijestio da je zbog nekoliko nesreća na A1 kolona vozila bila duga deset kilometara.

Prometne nesreće na autocesti A1 bile su i između čvora Jastrebarsko i čvora Karlovac i kod kod odmorišta Desinec, u smjeru Dubrovnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini