strava u susjedstvu

Novi slučaj femicida: Muž ubio ženu pa se izbo

| Autor: Hina
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Novi slučaj femicida dogodio se u srijedu u Bosni i Hercegovini, gdje je muškarac u Tuzli ubio ženu s kojom je bio u braku, izvijestili su lokalna policija i mediji. 

Na temelju dojave policija je oko podneva u kući u naselju Lipnica pronašla muškarca s težim ozljedama u istoj prostoriji u kojoj je bilo i beživotno tijelo žene.

Mediji navode kako je muškarac priznao ubojstvo žene te kako se nakon toga i sam pokušao ubiti nožem pri čemu je sam sebi nanio teške tjelesne ozljede.

Muškarac je prevezen u bolnicu, a dežurni tužitelj zatražio je obdukciju tijela žene kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Iz Kliničkog centra u Tuzli priopćili su kako je muškarac hospitaliziran s ubodnim ranama u predjelu abdomena te je upućen na operaciju. 

Još jedno ubojstvo žene počinjeno je u Tuzli ranije ovog mjeseca, kada je 7. veljače policajac koji nije bio na dužnosti ustrijelio 52-godišnju vlasnicu jednog kafića.

Okolnosti tog zločina još se istražuju, a članovi obitelji žrtve i mediji za sada bez rezultata inzistiraju na ostavkama policijskih dužnosnika. 

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater