ZAGREB

Policija o pucnjavi u Zagrebu, muškarac prijavljen zbog plinskog pištolja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zagrebačka policija objavila je u ponedjeljak navečer detalje pucnjave popodne u središtu grada, navevši da su dvojica muškaraca počinili prekršaj, a jedan je sankcioniran zbog plinskog pištolja.

Temeljem dojave koju je Policijska uprava zagrebačka zaprimila oko 13,15 sati o mogućoj pucnjavi i sukobu dvije osobe na području Centra, u Tkalčićevoj ulici, policijski službenici su stavili pod nadzoru dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s događajem, 46-godišnjaka i 36-godišnjaka, priopćeno je iz zagrebačke PU.
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 46-godišnjak posjedovao plinsko oružje iz kojeg je pucao u trenutku dok je 36-godišnjak bio na udaljenosti na kojoj mu nije bio ugrožen život, te nije bilo ozlijeđenih osoba, dodaje se 

Po utvrđenim činjenicama i svim okolnostima, utvrđeno je kako "ne postoje elementi kaznenog djela, već da su 46-godišnjak i 36-godišnjak počinili prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 46-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana", navodi se u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini