KOŠARKA

U Domu sportova "Mate Parlov" igra se U-15 turnir: DANAS OTVARAJU STOJA I MEDULIN

| Autor: Ivica CEROVAC
Plakat

Plakat


Ovog će se vikenda, u organizaciji Košarkaškog kluba Pula 1981 te pod pokroviteljstvom Grada Pule, u Domu sportova "Mate Parlov" igrati prvo izdanje U-15 turnira "In The Basket 2022". Ulaz za gledatelje bit će besplatan, a na turniru će nastupiti šest momčadi koje će biti podijeljene u dvije skupine. Skupinu A činit će Stoja, Medulin i ljubljanska Ilirija, dok će u skupini B nastupiti Pula 1981, Fažana i Adria Oil Škrljevo.

Unutar skupina igrat će se po principu svatko sa svakim i subotnja razigravanja u 11 će sati otvoriti ogled između Stoje i Medulina, dok će prvi natjecateljski dan zaključiti utakmica između Stoje i Adria Oil Škrljeva, koja će započeti u 18.30 sati. Nedjelja donosi susrete za plasman te će najprije najslabije momčadi iz prve faze razigravati za peto mjesto, uslijed će potom ogled za treće mjesto, a onda će, točno u podne, pobjednici skupina odmjeriti snagu u finalu.

Raspored, subota: Medulin - Stoja (11), Fažana - Pula 1981 (12.30), Ilirija - Medulin (14), Adria Oil Škrljevo - Fažana (15.30), Ilirija - Stoja (17), Adria Oil Škrljevo - Pula 1981 (18.30). Nedjelja, utakmica za peto mjesto (9), utakmica za treće mjesto (10.30), finale (12).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom