KOŠARKA

Osiguran i "produženi boravak": POČINJE LJETNA ŠKOLA KOŠARKE STOJE

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay.com)

Ilustracija (Pixabay.com)


Košarkaški klub Stoja započinje s upisima za Ljetnu školu košarke 2020. koja od ove godine ima i produženi boravak.

Upisi kreću od 23. lipnja, a termin kampa je od 6. do 17. srpnja, dok je radno vrijeme kampa od 7.45 do 16.15 sati i predviđena dob polaznika je od 7 do 12 godina.

KK Stoja već dugi niz godina organizira Ljetnu školu košarke, pa će tako i ove godine nastaviti sa istom praksom, ali s jednom novinom. Naime, od ove godine po prvi put pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u kampu do 16 sati. Tako će nakon službenog djela, koji traje od 8 do 11 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca moći ostati i na drugom djelu kampa, koji će se osim na vanjskim košarkaškim igralištima odvijati na šetalištu Lungomare te na gradskom kupalištu Valkane. Voditelj kampa biti će Igor Valić, licencirani trener s dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama koji je trenutno angažiran u KK Poreč. Ostali voditelji su treneri sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođenje i nadzor odvijat će se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja.

Kamp će raditi od ponedjeljka do petka bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše, program će se provoditi u sportskoj dvorani Osnovne škole Stoja. Djeca koja ostaju u produženom boravku imati će dva obroka, marendu i ručak, dok će svi polaznici kampa dobiti majicu. Kamp će se provesti uz poštivanje svih sigurnosnih mjera koje su u ovom trenutku na snazi.

Sve informacije o kampu dostupne su na klupskoj Facebook i web stranici te putem e-maila kluba: info@kk-stoja.hr, ili na broj 098-163-3362.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater