Čeka se dolazak Salavatove i Miše

Košarkašice Pula-Orca Grupe polako pune baterije za predstojeću sezonu

| Autor: Ivica Cerovac
Ivan Đukić i Ivana Pešut (Arhiva Glasa Istre)

Ivan Đukić i Ivana Pešut (Arhiva Glasa Istre)


Košarkašice pulskih premijerligašica Pula-Orca Grupe polako pune baterije za predstojeću premijerligašku sezonu, 16. uzastopnu u najvišem hrvatskom rangu. Trener pulskih košarkašica Ivan Đukić u rukama ima drastično promijenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu.

Naime, Ivana Ujević i Karin Škapin napustile su najveći istarski grad, a neće moći računati niti na Ivanu Pešut i Marijanu Percan, koje su u iščekivanju prinove u obitelji. Od glavnih uzdanica u prošloj sezoni na raspolaganju mu je ostala tek mlada Lucija Begonja, a dodatni problem predstavlja mu činjenica da se od pet novih igračica, dvije još uvijek nisu priključile.

- Još se uvijek mučimo s papirologijom za Uzbekistanku Elviru Salavatovu. Prije neki dan smo napokon predali sve što je bilo potrebno, pomaknuli posljednji zarez koji nije trebao biti tamo gdje smo ga mi stavili, već milimetar naprijed te sad čekamo da sve to ovjere u Taškentu i vrate nam. Što se tiče Ane Miše, ona je u Americi i za nju smo znali da će se u Hrvatsku vratiti krajem rujna ili početkom listopada te smo se već pomirili s time da na nju nećemo moći računati u prvom kolu - rekao je Ivan Đukić, trener Pula-Orca Grupe.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater