SEZONA SPORTAŠA POČELA 9. SIJEČNJA

Nogometaši na pripremama u Umagu: USKORO STIŽE I JUVENTUS

| Autor: Glas Istre
Nogometaši na pripremama u Umagu (Foto Grad Umag)

Nogometaši na pripremama u Umagu (Foto Grad Umag)


Grad Umag i ove je sezone tradicionalno domaćin brojnim profesionalnim klubovima koji pristižu iz Hrvatske, ali i izvan njenih granica. Veliki napori i brojna ulaganja u nogometne sportske terene u Stella Marisu podigli su kvalitetu sportskih terena i razinu uvjeta za odvijanje priprema, što je rezultiralo dolaskom brojnih ekipa na zimske pripreme u Umag.

- Nogometna sezona na području Umaga započela je 9. siječnja dolaskom našeg tradicionalnog gosta HNK Rijeka te još tri profesionalne ekipe iz Slovenije i Mađarske.

Kao i prethodnih godina, vlada velika potražnja za zimskim pripremama u Umagu pa ni ove godine nismo mogli primiti sve zainteresirane. Očekujemo preko 100 ekipa koje će svoje pripreme obaviti u našem gradu, a kulminacija će uslijediti u ožujku kada su na rasporedu naši tradicionalni turniri - Umag Trophy za djecu uzrasta od 8 do 14 godina“ rekao je direktor Turističke zajednice grada Umaga Milovan Popović. Navodi kako su mjesta na turnirima popunjena te će više od 270 ekipa tijekom tri vikenda ožujka odmjeriti snage na umaškim nogometnim terenima.

- Kao i prethodnih godina, očekuju se sve najbolje ekipe s područja okolnih zemalja, a ovom prilikom možemo najaviti i velikog talijanskog Juventusa koji će sudjelovati na sva tri turnira sa svim uzrastima, sa zadovoljstvom je naveo Popović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater