U MJESTU REPAŠI KOD KOPRIVNICE

ŽIVOT I DALJE UGROŽEN jednomjesečnoj djevojčici koju je ugrizao pas

| Autor: Hina
Ilustracija (D. ŠKOMRLJ)

Ilustracija (D. ŠKOMRLJ)


Život je i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je u Repašu ugrizla argentinska doga, sinoć je hitno operirana u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, a kako se u subotu doznaje od ravnatelja bolnice Gorana Roića, za sada je stabilno, no stanje je i dalje ozbiljno.

Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana.

Djevojčicu je jučer oko 14 sati u obiteljskoj kući u mjestu Repaš napala argentinska doga, a prema izvješću koprivničko-križevače policije, pas je vlasništvo 45 – godišnjeg oca djeteta.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa, novinarima je rekao da ga je ravnatelja bolnice izvijestio o ozbiljnosti traume i samoj operaciji. "Operacija je prošla dobro,a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne”, rekao je.

Jučer oko 14 sati u mjestu na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas „Dogo Argentino“ ugrizao je jednomjesečno dijete. Sinoć je hitno prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, izvijestila je policija koja provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater