KONAČNO JE ULOVLJENA

Žena u Labinu dvije godine potkradala umirovljenike. Lažirala njihove potpise, upadala im u tekuće račune...

| Autor: Glas Istre
Panorama Labina

Panorama Labina


Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila tri kaznena djela pronevjere, sedam kaznenih djela povrede tajnosti pisama i drugih pošiljaka i 20 kaznenih djela krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Policija sumnjiči 54-godišnjakinju da je, kao djelatnica pravne osobe iz Zagreba, od rujna 2019. do svibnja ove godine, otuđivala novac s računa klijenata, čime ih je ukupno oštetila za nekoliko stotina tisuća kuna.

Tijekom navedenog razdoblja je 81-godišnjem klijentu u više navrata otuđila novac s tekućeg računa pa krivotvorila stanje na njegovom tekućem računu, a u više navrata presrela mu je poštanske pošiljke i otvorila ih.

Osumnjičena je u nekoliko navrata još dvojici klijenata u dobi od 77 i 75 godina otuđila s računa novac, pri čemu je krivotvorila njihove potpise na nalozima za isplatu.

Policijski službenici će danas, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, privesti osumnjičenu u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum