nakon derbija na maksimiru

Za sav promet zatvorena autocesta Zagreb - Karlovac. MASOVNA TUČNJAVA IZMEĐU NAVIJAČA I POLICIJE

| Autor: Glas Istre
Ilustracija

Ilustracija


Za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac, u smjeru Dubrovnika te između čvorova Jastrebarsko i Lučko u smjeru Zagreba, javio je HAK.

- Na autoputu prema Splitu kod Jastrebarskog je totalna blokada prometa. Vidim puno intervente, nekoliko kola hitne tim putem, plus konvoj policije maloprije. Blokiran je ulaz na autoput na Lučkom - rekao je jedan čitatelj za 24 sata.

- Na odmorište Desinec u smjeru mora ide kolona policijskih vozila. Koliko vidim ima i preko 4 kola hitne te jedno 6 policijskih kombija. Marica i policijski auti svako malo pristižu - javlja drugi. Iz policije nisu htjeli otkriti o čemu je riječ, prenosi Večernji list

- Možemo samo reći da je u tijeku postupanje i biti ćete o svemu obaviješteni - rekli su iz PU zagrebačke. Po svemu sudeći, došlo je do okršaja navijača Hajduka s policijom. Navijači su se vraćali s utakmice u Zagrebu i kako piše Gol.hr na odmorištu Desinec je došlo do žestoke tučnjave Torcide s policijom.

Navodno su se čuli i pucnjevi, a na obje strane ima nekoliko ozlijeđenih. Inače, Torcida se večeras nije pojavila na južnoj tribini Maksimira u derbiju Dinama i Hajduka (3:1). Navijači Hajduka bili su ispred stadiona, no Dinamo im je zabranio unošenje transparenata i još nekih navijačkih stadiona. Navijači Hajduka zbog toga su odlučili da neće biti na derbiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater