STIGLA KAZNA

Vozaču koji je radio cirkus po Puli i bježao policiji ČAK 33 DANA ZATVORA

| Autor: Glas Istre
Pohod je počeo u Ulici 43. Istarske divizije

Pohod je počeo u Ulici 43. Istarske divizije


Čak 33 dana zatvora dobit će 42-godišnji muškarac koji je napravio niz prekršaja u nedjelju u Puli. Pored toga, morat će platiti i 8.300 kuna kazne.

Pulska prometna policija je tog vozača u nedjelju oko 15.20 sati u Ulici 43. Istarske divizije zatekla u Volvu bez registarskih oznaka. Na njega su obratili pažnju jer je naglo povećao brzinu kretanja te se oglušio na svjetlosne i zvučne signale policije i nastavio vožnju Ulicom Dinka Trinajstića.

Dolaskom do raskrižja s Kukuljevićevom ulicom ušao je u raskrižje bez zaustavljanja te preko pune crte nepropisno pretjecao automobil.

Potom je iz Pazinske ulice skrenuo u Scalierovu i nastavio vožnju u suprotnom smjeru prelazeći vozilom preko rubnjaka, gdje je probušio prednju gumu te se zaustavio u ulici Alfreda Štiglića.

Osim navedenim prekršaja, utvrđeno je da vozač upravlja automobilom bez da je vezan sigurnosnim pojasom, prije stjecanja prava na upravljanje, te je odbio testiranje na alkohol i droge. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater