NAJNOVIJEŽelio pobjeći - nije uspio

Ukrajinac se zaposlio na kiosku u Medulinu pa UPORNO PLJAČKAO POSLODAVCA

| Autor: Glas Istre

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji ukrajinski državljanin počinio kazneno djelo pronevjere.

Naime, policija je 7. rujna zaprimila prijavu odgovorne osobe da je 37-godišnji ukrajinski državljanin otuđio novac koji mu je bio povjeren na radu. Policijski službenici odmah su započeli tragati za počiniteljem te su ga oko 14.10 sati pronašli i uhitili na autobusnom kolodvoru u Puli. Utvrdili su da je 37-godišnjak oko 8 sati, u kiosku u kojem se obavljaju poslovi mijenjanja novca i prodaje duhanskih proizvoda u Medulinu, protupravno prisvojio više desetaka tisuća kuna koje su mu bile povjerene za rad. Isto tako, utvrđeno je kako si je 37-godišnjak izdao isplatnicu za još nekoliko tisuća kuna, a potom se s ukradenim novcem uputio na autobusni kolodvor kako bi u poslijepodnevnim satima otputovao iz Hrvatske.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. rujna u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske 


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam