PRIVOĐENJE

POGLEDAJTE VIDEO PRIVOĐENJA / Ubojica na ispitivanju u Županijskom državnom odvjetništvu: OSUMNJIČEN JE DA JE RODITELJE UBIO NA OKRUTAN I PODMUKAO NAČIN

| Autor: Glas Istre


Vedran Bašić (38) iz Pule, osumnjičen da je u četvrtak, najvjerojatnije u večernjim satima, u garaži obiteljske kuće ubio vlastite roditelje, Nadu (66) i Darija Bašića (67), doveden je danas poslijepodne u Županijsko državno odvjetništvo u Puli.

Policija je ranije objavila ga se tereti za dva teška ubojstva, odnosno za najteže kazneno djelo protiv života i tijela. U policijskom priopćenju potvrđeno je da ih je usmrtio vatrenim oružjem, odnosno pištoljem, koji je, kako neslužbeno doznajemo, nelegalno posjedovao.

Vedran Bašić osumnjičen je da je zločine počinio na okrutan i(li) podmukao način, za što Kazneni zakon predviđa kaznu do 50 godina zatvora, što je ujedno maksimalna kazna zatvora propisana našim Kaznenim zakonom.

Privođenje Vedrana Bašića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo (Snimio Dejan Štifanić)Privođenje Vedrana Bašića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo (Snimio Dejan Štifanić)Privođenje Vedrana Bašića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo (Snimio Dejan Štifanić)Privođenje Vedrana Bašića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo (Snimio Dejan Štifanić)Privođenje Vedrana Bašića osumnjičenog za dvostruko ubojstvo (Snimio Dejan Štifanić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum