DOVRŠENA KRIM ISTRAGA

U ROVINJU "PALI" DILERI: Pretragom stana policijski pas Duks otkrio popriličnu količinu marihuane

Policijski službenici proveli su kriminalistička istraživanja i prijavili dvije osobe zbog sumnje da su počinili kaznena djela iz domene zlouporabe droga

| Autor: Glas Istre
(Foto: PU Istarska)

(Foto: PU Istarska)


Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Rovinja te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok se 29-godišnjakinju iz Rovinja tereti za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Temeljem operativnih saznanja da se bavi preprodajom droge, policijski službenici su jučer oko 19 sati uhitili 33-godišnjaka. U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su obavili pretragu stana, tijekom koje je policijski pas Duks pozitivno reagirao na drogu. U stanu je pronađeno nekoliko paketića s ukupno 691.65 grama marihuane.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u jutarnjim satima 21. siječnja, osumnjičeni 33-godišnjak priveden je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Drugim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici utvrdili su kako je 29-godišnjakinja 19. siječnja oko 17.30 sati u automobilu u šumici uz cestu Rovinj-Bale dala na korištenje 35-godišnjaku dio marihuane koju je nabavila za vlastite potrebe.

Žena je imala oko 59.15 grama marihuane te se protiv nje podnosi kaznena prijava za omogućavanje trošenja droga 35-godišnjaku te optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, odnosno radi posjedovanja droge za vlastitu potrebu.

Foto

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of