AKO PROĐE, PROĐE

Troje stranaca "zapelo" na granici u Istri. Svi su NAPRAVILI ISTU GLUPOST

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Bujska policija kazneno je prijavila tri osobe zbog pokušaja ulaska u Hrvatsku s krivotvorenim nalazima PCR testova.

Naime, granična policija je 16. travnja oko 13.30 sati na graničnom prijelazu Plovanija kontrolirala automobil BMW, njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 22-godišnji slovenski državljanin, dok se kao putnica u vozilu nalazila maloljetna ruska državljanka.

Prilikom kontrole policijskim službenicima dao je na uvid nalaze PCR testa te je provjerom utvrđeno da je muškarac na računalu krivotvorio datum izdavanja jednog nalaza PCR testa te se protiv njega podnosi kaznena prijava.

Oko 20 sati na isti granični prijelaz pristupio je teretni automobil Ford, slovenske registarske oznake, kojim je upravljao 43-godišnji slovenski državljanin, dok se kao putnica u vozilu nalazila 28-godišnja slovenska državljanka. Prilikom kontrole predočili su policijskim službenicima nalaze PCR testova, za koje se posumnjalo da su krivotvoreni.

Provjerom je utvrđeno da je muškarac na području Slovenije kupio dva krivotvorena nalaza PCR testa te se protiv njega i putnice zbog kaznenog djela krivotvorenje isprave podnosi kaznena prijava.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum