A NISU BAŠ NI MLADI

TRI VOZAČA BEZ VOZAČKE UHVAĆENA U PULI U MANJE OD 24 SATA Jedan je uhićen jer je počinio niz prekršaja

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Pulska policija u subotu je zaustavila trojicu muškaraca koji su upravljali vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

Oko 2 sata patrola je Ulici Munida u Medulinu zaustavila Golf, pulske registarske oznake kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 30-godišnjak iz okolice Marčane.

Oko 18.30 sati na Ulici prekomorskih brigada u Puli zaustavili su Ford, pulske registarske oznake, kojim je također bez položenog vozačkog ispita upravljao 32-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Osim što je vozio prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, muškarac je i prekoračio brzinu kretanja. Naime, na dijelu ceste gdje se ne bi smjelo voziti brže od 70 km/h, on je vozio 86 km/h na dijelu ceste, gdje je brzina ograničena na 70 km/h.

Protiv obojice muškaraca pokreće se prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U večernjim satima, oko 23.45 sati, policijski službenici su kod raskrižja Rizzijeve i Keršovanijeve ulice u Puli zaustavili Golf pulske registarske oznake, kojim je upravljao 42-godišnjak iz Pule. Provjerama je utvrđeno da i on upravlja vozilom bez položenog vozačkog ispita, da je prometna dozvola za vozilo istekla, a obavljanim testiranjem kod muškaraca je utvrđena prisutnost droge u organizmu.

On je uhićen te će biti prepraćen na nadležni sud radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

<![if !supportEmptyParas]> <![endif]>

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradili&scaron;te Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum