SREĆOM NITKO NIJE STRADAO

TRAŽI SE VAŠA POMOĆ Ako je netko svjedočio sudaru u Zagrebačkoj ulici u Puli prije nekoliko dana, neka pomogne policiji da rasvijetli slučaj

| Autor: Mateo SARDELIN
(Arhiva)

(Arhiva)


Policija i dalje traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 28. prosinca oko 13.45 sati u Puli.

Nesreća se dogodila kada je 83-godišnjak iz Pule upravljao automobilom Renault Megane, pulske registarske oznake, kolnikom Zagrebačke ulice. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Bartolomeo dei Vitrei i Stankovićevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se u raskrižju sudario s automobilom Daewoo Leganza pulske registracije, kojim je kolnikom Ulice Bartolomeo dei Vitrei upravljao 57-godišnjak iz Pule dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. Od siline udarca Daewoo je udario u semafor.

U nesreći nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da dođu u prostorije policijske postaje. Informacije mogu proslijediti i putem e-maila na [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini