DRAMATIČAN POZIV U POMOĆ

TRAGEDIJA U MILANU: Mladić hrvatskog podrijetla brutalno ubio svog dvogodišnjeg sinčića

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto Google Maps, arhiva)

Da sam ga našao prije policije, ubio bih ga bez imalo dvojbe. On je nasilan i često van kontrole. Zaslužuje doživotnu kaznu, rekao je praujak osumnjičenog

 

Dvogodišnji dječačić roditelja hrvatskih korijena pronađen je mrtav rano jutros u prizemnom stanu u ulici Ricciarelli u milanskoj zoni San Siro. Na tjelešcu su bili vidljivi znakovi nasilja, točnije bilo je prepuno modrica, a na glavi je bila vidljiva rana, javlja Jutarnji.

Tragedija je otkrivena nakon što su se djelatnici Hitne pomoći odazvali na intervenciju roditelja da im “dijete ne diše, da se guši”, no nažalost su mogli samo konstatirati smrt. Policija je vrlo brzo privela 25-godišnjeg dječakova oca A.H., mladića hrvatskog porijekla, ali rođenog u Firenzi,

On se nakon dolaska Hitne dao u bijeg, sakrivši se u drugom stanu u zoni Giambellino.

Na broj 112 jutros u 6.02 sati zaprimljen je dramatičan poziv u pomoć. Dječakovi roditelji u suzama su vikali u slušalicu da im dijete ima problema s disanjem. Po dolasku policije, međutim, dječakova majka Silvija Z. (23), inače trudna sa šestim djetetom, optužila je partnera za sinovljevu smrt.

- Da sam ga našao prije policije, ubio bih ga bez imalo dvojbe. On je nasilan i često van kontrole. Zaslužuje doživotnu kaznu. Cijela obitelj s njim ne govori već dvije godine nakon što me napao bez ikakvog razloga kad mi je razbio glavu kopčom od remena. O tome svjedoči ožiljak koji mi je ostao, rekao je okupljenim medijima praujak osumnjičenog oca.

- Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje dječice. Uvijek je imala osmijeh, bila je pozitivna, vesela i vrlo kulturna. Šokirani smo tragedijom. Prvo što sam pomislila kad sam čula za smrt dječaka da nije moguće da je toliko poblesavila.

Njezinog muža, pak, nisam već duže vrijeme vidjela. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo, izjavila je susjeda pokojnog dječaka, prenosi Jutarnji.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater