KBC RIJEKA

TEŠKE OZLJEDE Pravosudni policajac koji se prostrijelio u Rijeci još uvijek u životnoj opasnosti

| Autor: Barbara ČALUŠIĆ
Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN


Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je prof. dr. Alen Protić

Pravosudni policajac koji se jučer na Županijskom sudu prostrijelio vatrenim oružjem zadobivši teške ozljede mozga još uvijek se nalazi u životnoj opasnosti.

Nakon jučerašnje operacije koja trajala više od četiri sata smješten je na Jednici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra Rijeka i priključen je na aparate kojima se održavaju njegove vitalne funkcije.

Predstojnik Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje prof. dr. Alen Protić pojasnio da se radi o teškim ozljedama te je u ovom trenutku još uvijek teško prognozirati ishod liječenja nesretnog policajca.  

- Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je Protić. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater