izgubljen još jedan život

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: Vozačica prešla u suprotni trak prometnice i direktno se sudarila s kamionom komunalne tvrtke

| Autor: Glas Istre
(Foto JVP Krk)

(Foto JVP Krk)


U teškoj prometnoj nesreći što se oko 13,30 sati dogodila u blizini Njivica na otoku Krku izgubljen je jedan ljudski život.

Nažalost, sraz osobnog automobila kojim je upravljala i teretnog vozila koban je bio za slovensku državljanku, prenosi Novi list

Do frontalnog sudara osobnog vozila kojim je iz pravca Krčkog mosta prema Krku, državnom cestom D102 upravljala nestretna vozačica prema neslužbenim je informacijama došlo nakon što je njeno vozilo, marke KIA, zbog još uvijek neutvrđenih razloga prešlo na suprotni trak prometnice kojom se, prema sjeveru otoka Krka, kretao kamion otočne komunalne tvrtke Ponikve eko otok Krk.

(Foto JVP Krk)

Nažalost, nesretna je vozačica poginula na licu mjesta, dok je vozač Ponikvine “specijalke” prošao bez ozlijeda.

Zbog nesreće je promet u djelu ranijeg poslijepodneva bio tim djelom otoka onemogućen, a nakon što je intervencijom djelatnika JVP Grada Krka tijelo nesretne vozačice izvučeno iz jačinom sraza uništenog vozila, promet se još neko vrijeme odvijao otežano, u neizmjeničnom režimu. Prema dostupnim spoznajama, osim stradale vozačice u automobilu slovenskih registracijskih pločica nije bilo drugih putnika. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti i relevanmtne činjenice koje su dovele do ove nesreće, izvijetila je policija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater