UMALO TRAGEDIJA

Strašan slučaj zanemarivanja djeteta u Umagu: BEBU PUSTILI U AUTOMOBILU NA VELIKOJ VRUĆINI. MORALI SU INTERVENIRATI VATROGASCI

| Autor: Glas Istre
Vatrogasci su razbili staklo da bi izvukli bebu (foto JVP Umag)

Vatrogasci su razbili staklo da bi izvukli bebu (foto JVP Umag)


Danas su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Umag u 12.54 sati dobili poziv policije za intervencijom - naime, dok je vanjska temperatura zraka bližila se 30 stupnjeva Celzija, zatekli su sedmomjesečnu bebu zaključanu u automobilu, gdje je beba sigurno bila sama barem 45 minuta.

Na mjesto događaja su došla dva vatrogasca JVP-a Umag.

- Vidjevši u kakvom je stanju dijete, bez oklijevanja razbili smo staklo na autu, izvukli dijete i zbrinuli ga sve do dolaska hitne pomoći. Srećom dijete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu, izvještavaju umaški vatrogasci, dodavši da se pitaju gdje su bili roditelji djeteta.

- Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas, navode iz JVP-a Umag.

Neslužbeno saznajemo da je riječ o sedmomjesečnoj djevojčici, a slučaj je policiji prijavila jedna prolaznica.

Do dolaska policije na mjesto događaja vatrogasci su već spasili djevojčicu iz usijanog automobila. Roditelji koji su neodgovorno pustili bebu u automobilu su Nijemci.

Također, bebu su pregledali djelatnici umaške hitne pomoći te je utvrđeno da je dijete u dobrom stanju, no preporučili su da ga pregleda pedijatar specijalist u najbližoj bolnici, a to je bolnica u Izoli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of