IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

ŠOK PRED SVITANJE: Na cestu kod Prodola istrčalo krdo konja. Izazvali su kaos u kojem su sudjelovala 3 auta. Vozači srećom nisu teško ozlijeđeni. Stradao je jedan konj i bređa kobila

| Autor: Portal Glas Istre
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


U prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila na državnoj cesti D66, na dionici Prodol - Marčana, jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada su konji, u vlasništvu 43-godišnjaka iz okolice Marčane koji nije poduzeo sve mjere da konji ne izađu na cestu, naišao automobilom Opel, pulske registarske oznake, kojim je krećući se u smjeru Marčane upravljao 60-godišnjak iz Labina. On je udario jednog od konja koji je pretrčavao kolnik te otrčao u visoko raslinje.

Neposredno iza Opela kretao se automobil Peugeot, pulske registarske oznake, kojim je upravljala 64-godišnjakinja iz okolice Marčane, a koja je pak prednjim dijelom naletjela na kobilu. Uslijed silovitog udara u životinju na kolnik ispalo neoždrebljeno ždrijebe, u koje je potom udario automobil Mazda, pulske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 59-godišnjakinja iz Marčane.

U nesreći je lakše ozlijeđena 64-godišnja vozačica Peugeota.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama vlasniku konja izdat će se prekršajni nalog.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of