TRAGEDIJA

SMRT DJEČAKA U UŽARENOM AUTU Otac ga je ujutro trebao ostaviti u vrtiću. Nešto se dogodilo putem. Mališan je ostao zaključan do popodne...

| Autor: Glas Istre
Prizor je šokirao i istražitelje (Snimila Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix)

Prizor je šokirao i istražitelje (Snimila Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix)


U parkiranom automobilu u Kninu u utorak oko 15 sati pronađeno je mrtvo dijete. Riječ je o petogodišnjem dječaku.

Pozivajući se na informacije kojima raspolažu lokalni mediji, Jutarnji doznaje da je otac svakoga jutra prije posla, rano ujutro, Otac je dječaka svakoga jutra prije posla, rano ujutro, vozio u vrtić. Tamo bi ga ostavio i otišao na radno mjesto u kninsku vojarnu, budući da je profesionalni vojnik u gardijskoj postrojbi smještenoj u Kninu.

Tako su krenuli i u utorak ujutro u BMW zatamnjenih stakala. Stavio je dijete u auto i krenuo, po običaju, prvo u vrtić pa zatim na posao. Međutim, na mobitel je dobio poziv da se hitno javi u vojarnu. Ne zna se zašto je pozvan i kako je uopće smetnuo s uma da dijete nije ostavio u vrtiću, ali na poziv se odmah odazvao i krenuo u vojarnu. Parkirao je i otišao, a dječak je vjerojatno zaspao na svome sjedalu jer je bilo rano jutro.

Automobil je ostavio preko puta vojarne na parkiralištu. Potpuno zanesen obvezama na poslu, nije uopće ni pomišljao na dijete. Sve dok ga oko 15 sati nije nazvala supruga i pitala gdje im je sin jer ga u vrtiću nema. Tek tada je shvatio, otrčao u vozilo i našao beživotno tijelo…, piše Jutarnji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini