SLUČAJ ŠKRINJA

NASTAVLJENO SUĐENJE SMILJANI SRNEC Vještakinji pozlilo kad je vidjela fotografije ubijene Jasmine, sudac nakratko prekinuo raspravu

| Autor: Glas Istre


Na Županijskom sudu u Varaždinu nastavljeno je suđenje Smiljani Srnec (44) za ubojstvo sestre Jasmine Dominić. 

Smiljana je optužena da je u ljeto 2000. godine, u njihovoj obiteljskoj kući u Palovcu, ubila tri godine mlađu sestru Jasminu Dominić i tijelo sakrila u zamrzivač. Jasminino tijelo pronađeno je tek u veljači ove godine.

Sudskoj vještakinji Andrini Kopjar, koja je radila obdukciju Jasmini Dominić, pozlilo je u trenutku kad se približila sucu kako bi pogledala fotografije tijela ubijene Jasmine. Sudac Tomislav Brđanović nakratko prekinuo raspravu. 

Kopjar je prethodno u svjedočenju ustvrdila kako su na tijelu Jasmine Dominić utvrđene "truležne promjene lakog stupnja", a rekla je i da su tragovi krvi pronađeni na glavi, vratu i gornjem dijelu prsišta.

"Ne mogu reći točno koliko, obilno je krvarila u svakom slučaju", kazala je vještakinja. 

Iz nalaza proizlazi da je tijelo skvrčeno tako da je presavijeno u području zdjelice te se glava nalazi uz stopala. Zbog položaja tijela nije bilo moguće izmjeriti dimenzije tijela, piše Dnevnik.hr. 

Na tijelu žrtve Jasmine Dominić uočene su ozljede samo u predjelu glave, a ozljede su nastale udarcima tupo-tvrdim predmetom.

Suđenje se nastavlja svjedočenjem Nade Sabol, ujne Smiljane Srnec, supruge brata Katarine Dominić.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of