OVO SE ZOVE EFIKASNOST

Rus usred noći kamenjem provalio u trgovinu u Puli. POLICIJA GA ULOVILA U ROKU DESET MINUTA!

| Autor: Glas Istre
Stvari koje je Rus pokrao vrijedne su više stotina tisuća kuna

Stvari koje je Rus pokrao vrijedne su više stotina tisuća kuna


Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim ruskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška krađa.

Nakon što je policija zaprimila dojavu da je 7. kolovoza oko 3.50 sati provaljeno u trgovinu u sklopu trgovačkog centra u Ulici Rimske centurijacije u Puli, policijski službenici su za svega deset minuta pronašli počinitelja.

U Ulici braće Čeh pronašli su 45-godišnjeg ruskog državljanina koji je u automobilu Suzuki, zagrebačke registracijske oznake, imao otuđene predmete.



Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni kamenjem i cijevima razbio stakla na trgovini te je ušao u trgovinu i iz nje otuđio više pametnih satova, automobilskih navigacijskih uređaja, prijenosnih računala, tableta i druge računalne opreme, čime je pravnu osobu iz Zagreba oštetio za nekoliko stotina tisuća kuna.

Policija će pronađene predmete vratiti pravnoj osobi, a osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter