PORTALI OBJAVLJUJU NOVE SNIMKE

REKONSTRUKCIJA KRETANJA NESTALOG SPLIĆANINA U BEOGRADU: Matej (27) iz kluba otišao Karađorđevom, pa ušao u rijeku Savu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Cropix)

Ilustracija (Cropix)


 

 Potraga za Matejom Perišom (27) iz Splita, koji je došao za novogodišnje praznike s društvom u Beograd, nestao je u noći između 30. i 31. prosinca i dalje se intenzivno nastavlja. Jučer poslijepodne pojavili su se snimci nastali kobne večeri na kojima se vidi mladić koji opisom podsjeća na nestalog Splićanina kako trči po gradu, pa ulazi u Savu, donosi portal kurir.rs

Četvrtog dana danonoćne potrage za Perišem, Kurir je dobio snimke momka koji je više od sat vremena trčao Beogradom. Mladić koji odgovara opisu imao je crnu majicu kratkih rukava, rifle i patike. Na početku video-zapisa može se vidjeti kako mladić trči Karađorđevom ulicom, pa zatim ide na Savsku promenadu gdje je snimljen oko 1.47 sati gdje trči ka Beogradu na vodi.

U narednih nekoliko snimaka koji su skinuti sa nadzornih kamera vidi se kako mladić nakon toga u Karađorđevoj ulici ispod Brankovog mosta na raskršću zaustavlja taksi vozilo i pokušava ući u auto. Na snimku se može primijetiti kako on pokušava otvoriti vrata taksija, ali su ona zaključana, pa se ne zna je li taksista bio zauzet ili ga nije htio primiti.

Nakon toga mladić i dalje nastavlja trčati i prema snimcima koji su nastali u 2.51 sat može se vidjeti kako ulazi u vodu. Na sljedećem snimku vidi se kako netko ili nešto pliva ili pluta Savom koja je izuzetno brza.

- Prema riječima ispitanih svjedoka, očevidaca i taksista, mladića nitko nije jurio, već je navodno izgledao kao da je pod djelovanjem psihoaktivnih supstanci, kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- Po ulasku u rijeku, navodno je prvo plivao leđno, a onda se okrenuo i nastavio plivati prsno što se vidi na jednom od snimaka. Podsjetimo, prijatelji Mateja Periša prijavili su njegov nestanak 31. prosinca, rekavši da ga nema od 2.30. Kako su pojasnili, bili su u klubu Gotik, a njihov drug je otišao prošetati i više se nije vratio, piše Kurir.rs

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter