NAJNOVIJEBEZUMNI NAPAD

Ranjeni pravnik iz Centra za socijalnu skrb u Đakovu i dalje je kritično. Liječnici mu se bore za život

| Autor: P. N.
Hina

Igor Pavić, ranjeni pravnik Centra za socijalnu skrb u Đakovu, kojeg je jučer pištoljem u glavu ustrijelio rastrojeni korisnik Andrija Drežnjak (61) i dalje je u kritičnom stanju. Liječnici osječke bolnice gdje je smješten bore se za njegov život, javlja N1 televizija.

 

Ravnateljica đakovačkog Centra Dubravka Petrović izrazila je danas sućut obitelji ubijene socijalne radnice Blaženke Poplašen. 

- Nikada radeći ovaj posao nismo očekivali da će nam se dogoditi ovakve stvari. Naš posao se sastoji u pomaganju ljudima, mislili smo da smo mi ti koji možemo nešto učiniti. Slučaj nas je zaprepastio. Nismo u mogućnosti raditi. Danas i sutra ne radimo, nadam se da će stranke shvatiti. Pokop naše kolegice je sutra u 16h na mjesnom groblju u Đakovačkim Selcima. Teško nam je, jako teško, rekla je.

Kaže da ne zna što je mogao biti okidač za napad.

- To je toliko teško reći. To je bezuman čin. To je nešto zaista iracionalno. Naše kolege su se uvijek trudile. Čovjek je dolazio kod nas jako puno puta. Desilo se to što se desilo. Nitko to nije mogao predvidjeti. Ne mogu reći da se nasilno ponašao. Usudila bih se reći da je teška stranka. Slali smo u nekoliko navrata dopise policiji i liječnicima, dodala je Petrović za N1.

Osumnjičenik koji je u utorak iz vatrenog oružja usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezina kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden u policijske prostorije, izvijestila je osječko-baranjska policija. Pronađen je u polju između Đakova i mjesta Đakovački Selci, u blizini auto-ceste A5, rekao je zamjenik načelnika PU Darijo Premec i novinarima u Đakovu.

Pri uhićenju nije pružao otpor, ali kod njega je pronađeno vatreno oružje. Osumnjičenik je doveden u policijsku postaju i pod nadzorom je, kazao je Premec.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam