PULA: Prošao kroz nekoliko crvenih svjetala u Rakovčevoj i na koncu bježeći od policije pao s motora

| Autor: Glas Istre
(Foto Arhiv Glasa Istre)

(Foto Arhiv Glasa Istre)


U subotu, 30. listopada oko 20.55 sati, policijski službenici su u Rakovčevoj ulici primijetili motocikl BMW, pulske registarske oznake, koji je na raskrižju sa Zagrebačkom ulicom prošao kroz raskrižje dok se na semaforu nalazilo crveno svjetlo.

Policijski službenici dali su svjetlosne i zvučne znakove vozaču da se zaustavi, no on je povećao brzinu i krenuo u smjeru Verude, čineći pritom više prometnih prekršaja. Vozač je još dva puta prošao raskrižjima dok je na semaforima bila uključeno crveno svjetlo te se tri puta nije zaustavio kada je to bilo određeno prometnim znakom, već je povećanom brzinom vozio pulskim ulicama, a naposljetku je zbog neprilagođene brzine kretanja pao s motocikla na raskrižju Jeretove i Bečke ulice.

Vozač, za kojeg je utvrđeno da se radi o 38-godišnjem hrvatskom državljaninu, odbio je alkotestiranje te je zbog lakših ozljeda prevezen u pulsku bolnicu. Radi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 38-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini