ZADOBILI LAKŠE TJELESNE  OZLIJEDE

PULA: ČAK TROJE PJEŠAKA U JEDNOM DANU SRUŠENO NA PJEŠAČKIM PRIJELAZIMA. Na njih su naletjeli nepažljivi vozači

| Autor: Jasna Orlić
Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)

Ilustracija (Foto arhiv Glasa Istre)


Čak troje pješaka u dvije prometne nesreće danas je stradalo na pješačkim prijelazima u Puli kada su na njih naletjeli vozilom nepažljivi vozači, doznajemo od dežurnog policijskog službenika iz OKC-a PU istarske.

Vozeći Laginjinom ulicom 60-godišnji vozač nije propustio pješakinju na pješačkom prijelaz kraj križanja s Flanatičkom ulicom nedaleko Portarate. Prednjom desnom stranom vozila naletio je na 20-godišnjakinju iz Ližnjana. Djevojka je zadobila lakše tjelesne ozlijede. Nesreća se dogodila danas (petak) u 15.05 sati.

Protiv vozača pokreće se prekršajni postupak.

Druga se nesreća dogodila nešto ranije, u 12.19 sati na križanju Rakovčeve i Faverijske ulice u Puli kada je 64-godišnji vozač naletio na muškarca i ženu dok su prelazili pješački prijelaz. Od siline udarca 70-godišnja žena je pala na poklopac motora, a 82-godišnji muškarac je pao na kolnik. Oboje su zadobili lakše tjelesne ozlijede i pružena im je medicinska pomoć u pulskoj bolnici. Stariji muškarac zadržan je na promatranju u bolnici, dok je žena puštena na kućnu njegu.

Protiv vozača pokreće se prekršajni postupak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum