BRANIO SE ŠUTNJOM

28-godišnjem Mauriciju Ibrahimoviću iz Pule, provalniku koji je proteklih mjesec dana provaljivao po centru i okolici ODREĐEN JEDNOMJESEČNI PRITVOR

| Autor: Mateo SARDELIN
(D. ŠTIFANIĆ)

Mauriciju Ibrahimoviću (28) iz Pule sudac istrage pulskog Županijskog suda u subotu ujutro odredio je jednomjesečni pritvor, a na ispitivanju se Ibrahimobić branio šutnjom. Pritvor mu je određen radi mogućnosti ponavljanja djela.

Podsjetimo da je Ibrahimović "pao" u pulskom Konzumu u četvrtak mirno i bez pružanja otpora. Nakon provedenog istraživanja je utvrđena sumnja da je počinio više kaznenih djela imovinskog karaktera na području Pule, a pretragom prostorija koje koristi istražitelji su pronašli veću količinu zlatnog nakita i novca. Njegovo uhićenje je uslijedilo nakon utvrđene provale u stan u Ulici Kaštanjer kada ga je unutra zatekla 32-godišnjakinja. Provalnik se nije očito preplašio već je nasrnuo na ženu i izudarao je te se dao u bijeg sa plijenom od oko 36 tisuća kuna. Policija je po dojavi na Kaštanjer poslala više ophodnji, a prepoznao ga je prema opisu u Konzumu jedan policajac. Uhićenje je proteklo glatko bez incidenata, na zadovoljstvo svih zaposlenika i klijenata u trgovini. Kriminalističkim istraživanjem nad njim policija je tijekom četvrtka i petka utvrdila sumnju na osam kaznenih djela, za sada. Radi se o šest teških krađa, jednoj razbojničkoj krađi i oštećenju tuđe stvari.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini