u Ulici Croazia u Puli

PROMETNI RECIDIVIST ZAVRŠIO U ZATVORU. Vozio zabranjenim smjerom, imao drogu, nož, vozačka mu je već davno oduzeta i ukinuta, prometna dozvola istekla…

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto: Arhiva)

Ilustracija (foto: Arhiva)


Prometna policija je 23. rujna oko 23.55 sati u Ulici Croazia u Puli zaustavila motocikl Piaggio, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 39-godišnjak.

Vozač se kretao u suprotnom smjeru, a obavljenim provjerom policijski službenici utvrdili su kako mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta zbog ranije prikupljenih negativnih bodova. Također je utvrđeno kako je prometna dozvola istekla prije nekoliko godina i da se iz tog razloga potražuje, kao i registarske pločice motocikla.

Budući da je 39-godišnjak kod sebe imao 12.7 grama amfetamina te su policijski službenici posumnjali da je pod utjecajem opojnog sredstva, ponudili su mu testiranje na prisutnost droga u organizmu, no muškarac je to odbio. Policijski službenici pronašli su kod njega i hladno oružje, odnosno nož čiji se sječivo nalazi pod pritiskom sabijene opruge i kojem je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda.

Policijski službenici uhitili su 39-godišnjaka te su mu privremeno oduzeli motocikl, s obzirom da je već nekoliko puta pravomoćno kažnjen za određene prometne prekršaje.

Radi počinjenja više prekršaja, policijski službenici priveli su muškarca nadležnom sudu koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini