NAJNOVIJEBiH:

Profesor iz Tuzle čekićem teško ozlijedio ravnateljicu i pedagoginju


Ravnateljica i pedagoginja gimnazije u Tuzli u teškom su stanju nakon što ih je fizički napao i teškim čekićem za razbijanje betona izudarao njihov kolega, profesor engleskog jezika u toj školi, potvrdili su u četvrtak iz tuzlanskog Kliničkog centra.

Alma Mujkanović, ravnateljica Gimazije Ismeta Mujezinovića te pedagoginja Nura Čosićkić podvrgnute su operativnom zahvatu na Neurokirurškoj klinici zbog ozljeda glave koje im je u srijedu nanio Fuad Isabegović, profesor u istoj školi.

Iz bolnice su izvijestili kako je stanje ozlijeđenih žena ipak stabilno te kako su izvan životne opasnosti.

To je za portal Faktor potvrdila glasnogovornica Kliničkog centra Ersija Aščerić-Mujedinović.

Policijskim je očevidom utvrđeno kako ih je fizički napao i teško ozlijedio Isabegović, koji je kolegice pritom udarao teškim čekićem-macolom.

Povod za ovaj brutalni obračun bio je stegovni postupak koji je pokrenut protiv Isabegovića zbog nesavjesnog rada, zbog čega mu je prijetila suspenzija s radnog mjesta.

Na ravnateljicu je nasrnuo u njenom uredu, a nakon toga je osvetnički pohod nastavio na hodniku gdje je naišao na pedagoginju.

Navodno se pokušao osvetiti još dvjema članicama stegovnog povjerenstva, no nije ih uspio pronaći pa su one izbjegle sudbinu svojih kolegica.

Nasilni profesor priveden je u policiju i tamo ispitan, a tijekom dana bi treba biti predan tužiteljstvu. Prijeti mu optužnica zbog kaznenog djela pokušaja ubojstva. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam