OBITELJSKO NASILJE

PRESTRAŠNO Otac prijetio 12-godišnjoj kćerci da će je zaklati jer je u školi dobila trojku

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Davor (40) je otac iz pakla. Ono što je priuštio svojoj malodobnoj kćeri dok je bila stara 12 godina ne može se drugačije opisati.

Prema pravomoćnoj presudi, tukao ju je, prijetio joj nožem, vikao na nju, tjerao da radi kućanske poslove, psihički je ponižavao. Sve se događalo na području Zagreba, piše Danica.

Davor je rastavljen i živio je s kćeri u stanu. Tjerao ju je da pere, čisti, kuha i pegla. Kad nešto nije dobro napravila, prijetio je da će ju zaklati i baciti kroz balkon.

Jednom je u nju bacio bubnjarske palice. Kad se djevojčica izmaknula, dotrčao je do nje u sobu i snažno je udarao šakama u leđa. Curica se pomokrila od straha.

Kad se iz škole vratila s trojkom iz jednog predmeta, podivljao je. Uzeo je nož, stavio ga sebi na trbuh i rekao da njemu nije problem da zakolje nju, cijelu zgradu, od stana do stana, pa sebe.

Drugi put djevojčica je vani u igri nezgodno pala i slomila ruku. Zabranio joj je da plače zaprijetivši da će je nokautirati ako samo zacmizdri.

Nakon što je pokrenut kazneni postupak, dijete je oduzeto ocu. Ovih je dana donesena pravomoćna presuda kojom je otac monstrum kažnjen s godinu dana uvjetno.

Dakle, ne ide u zatvor jer je priznao sve što mu je državno odvjetništvo stavljalo na teret. U tu kaznu uvrštena je i prijetnja bivšoj supruzi te dug za alimentaciju od 75.000 kuna, prenosi Dalmacija danas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of