NISU IMALI KACIGE…

PREMINUO JEDAN OD DJEČAKA KOJI JE STRADAO U TEŠKOJ NESREĆI KOD PAZINA. Njega i maloljetnog vozača (15) motocikla pri padu je pregazio traktor. IMAO JE SAMO 11 GODINA…

| Autor: Marina VUKŠIĆ
(Foto PU Istarska/Ilustracija)

(Foto PU Istarska/Ilustracija)


Od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći 9. lipnja na pazinskom području, u Zovićima, u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu u nedjelju je preminuo 11-godišnjak s pazinskog područja.

U vezi s tom nesrećom policija je izvijestila da je do nesreće došlo kada se 15-godišnjak koji je upravljao neregistriranim motociklom Zongshen prije stjecanja prava na upravljanje u blagom zavoju, na uzbrdici, sudario s traktorom, kojim je iz suprotnog smjera, također prije stjecanja prava na upravljanje, vozio 51-godišnjak.

Vozač motocikla (15) i 11-godišnji suputnik na motociklu. Od sudara su pali na tlo u kojem trenutku ih je traktor pregazio i nastavio kretanje nizbrdicom, nakon čega je udario u zid dvorišta.

I 15-godišnji vozač motocikla je zadobio teške ozljede.

Ove godine u Istri je u 8 teških nesreća  smrtno stradalo 11 osoba. Lani je  u istom razdoblju u 5 teških nesreća poginulo šest osoba.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater