OPAKA EKIPA

Poznati detalji nereda kojeg su u poznatom pulskom kafiću napravila petorica muškaraca. OTJERALI SU SVE GOSTE, A NISU ŠTEDJELI NI POLICIJU!

| Autor: Silva BODLAJ IVAŠIĆ

Poznati su novi detalji sučaja sinoćnjeg uhićenja grupe muškaraca u Puli, o čemu je izvijestio Glas Istre.

Nova informacija je da nije riječ o četiri muškarca, nego pet, te da se sve to odvijalo u poznatom kafiću Mystic koji gleda na zaobilaznicu, a smješten je u Ulici Monte Paradiso.

Dogodilo se to malo prije 20 sati, kad je policija zaprimila dojavu da na terasi ugostiteljskog objekta nekoliko osoba narušava javni red i mir. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su petorica muškaraca u dobi od 41, 48, 46, 43 i 47 godina, pod utjecajem alkohola, ometali goste tako što su vikali i glasno pjevali, što je uznemirilo ostale goste koji su napustili objekt.

Po dolasku policijskih službenika muškarci su nastavili s protupravnim ponašanjem i počeli vrijeđati i omalovažavati policajce, dok je 47-godišnjak čak uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku. Svi sudionici događaja su uhićeni i dovedeni u prostorije policijske postaje.

Protiv četvorice muškaraca se zbog narušavanja javnog reda i mira nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog, dok se nad 47-godišnjakom, koji je osim narušavanja javnog reda i mira i prijetio policajcu, provodi kriminalističko istraživanje.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum