POLICIJA PROVODI ISTRAGU

FOTO / PORAZBIJAN INVENTAR, PO CIJELOM KAFIĆU TRAGOVI KRVI: Nakon prošlotjednog napada nožem, novi incident u pulskom kafiću MysticNakon što je proteklog tjedna nasuprot kafića Mystic na pulskoj obilaznici 23-godišnji Puljanin nožem pokušao ubiti godinu dana starijeg poznanika, u ponedjeljak je oko 2 sata u noći netko je razbijao inventar tog kafića.

Od Nataše Vitasović iz Policijske Uprave istarske doznajemo da je policiji u ponedjeljak oko 2 sata nepoznata osoba dojavila da iz kafića Mystic dopiru zvukovi razbijanja i vike pa je ondje poslana ophodnja.

- U objektu su policajci naišli na razbijena stakla na vratima kafića, razbijene betonske vaze i prevrnute stolove. Uočili su i tragove krvi pa je u Općoj bolnici Pula obavljena provjera je li kod njih netko zatražio pomoć zbog ozljeda. Na Hitnoj pomoći zatečena su tako dvojica Puljana pod utjecajem alkohola, od kojih je jedan, 43-godišnjak zadobio lakše ozlijede, a drugi je neozlijeđen. Dosad je utvrđeno da su se ta dvojica koja su zatečena na hitnoj bila u kafiću s još dva muškarca. Policajcima su kazali da su se slučajno ozlijedili prilikom izlaska iz lokala.

Policija je obavila očevid, vlasnik lokala nije znao procijeniti štetu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti kaznenog djela oštećenja tuđe stvari počinjenog na štetu vlasnika kafića ali i ozljeđivanja 43-godišnjaka. U tu svrhu bit će pregledane i snimke s kamere video-nadzora, kazala je Nataša Vitasović. (M. Ko., snimio D. Me.)


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of