OČEVID U TIJEKU

VIDEO/PONOVNO SUDAR NA KRIŽANJU ZAGREBAČKE I STANKOVIĆEVE ULICE U PULI Jedna je osoba ozlijeđena

| Autor: Glas Istre
Nesreća na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve

Nesreća na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve


Danas ujutro na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli dogodila se prometna nesreća.

Prometna nesreća se dogodila kada je 41-godišnjak upravljao teretnim vozilom Peugeot Expert, daruvarske registarske oznake kolnikom Zagrebačke ulice. Dolaskom do raskrižja sa Stankovićevom i Ulicom Bartolomeo Dei Vitrei vozač je ušao u raskrižje dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu pri čemu je oduzeo prednost prolaska i bočnim dijelom udario u prednji dio automobila Peugeot 307, pulske registarske oznake kojim je kolnikom Ulice Bartolomeo Dei Vitrei upravljao 85-godišnjak. U nesreći je lakše ozlijeđena 81-godišnja putnica iz automobila Peugeot 307. Protiv 41-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nadalje Vas izvješćujemo da se u periodu od 1. siječnja 2020. do 30. travnja ove godine na raskrižju Rakovčeve i Zagrebačke ulice dogodilo pet prometnih nesreća i to tri nesreće u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom.

Najčešća greška koja je prethodila nastanku prometnih nesreća bila je nepoštivanje svjetlosnog znaka. (u tri prometne nesreće).

Na raskrižju Stankovićeve, Zagrebačke i Ulice Bartolomeo Dei Vitrei su se u periodu od 1. siječnja 2020. do 30.travnja 2021. godine dogodile četiri prometne nesreće i to dvije nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene i dvije s materijalnom štetom.

Najčešća greška koja je prethodila nastanku prometnih nesreća je nepoštivanje svjetlosnog znaka.(u tri prometne nesreće).

Podsjetimo, na tom se raskrižju učestalo događaju nesreće

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum